Close

Betaling contant bij aflevering. U kunt bij ons niet pinnen.

Locatie & Route

Roozing is gemakkelijk te bereiken vanuit alle richtingen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Wel kan het handig zijn om tevoren even met ons te bellen, om samen te kijken op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn. U kunt bellen met: 06 – 1254 5421 (Nico). Of stuur een WhatsApp bericht met een foto van hetgeen u zoekt.
 

CONTACT GEGEVENS:

 

Nijverheidsweg 14

1751 HG

Schagerbrug

Whatsapp:

06-12545421 (Nico)

Mobiel:

06-12545421

Nieuwe en gebruikte hout platen, Prime platen (watervast), wij leveren ook stroken van 18mm dik in verschillende breedtematen. Op zoekt naar iets speciaals? Neem gerust contact met ons op!

Wij zijn er trots op om nieuwe/gebruikte kozijnen en deuren te hebben in allerlei afmetingen en typen. Staat die unieke deur er? Juist degene die u zocht? Plan dan eens een bezoek aan onze werf en kom kijken!

Zoveel mogelijk gesorteerd op lengte en afmeting kunt u bij ons nieuw en gebruikt materiaal vinden. Hout en platen (nieuw en gebruikt) voor de bouw van uw schutting, aanlegsteiger, aanbouw of tuinhuis. Roozing is het juiste adres voor u!

Zéér ruime sortering gebruikte dakpannen. Het assortiment is enorm, denk b.v. aan de Mulden pan, Holle pan, Tuile du Nord. Teveel om alle typen te benoemen. Roozing heeft het grootste assortiment (gebruikte) pannen van Noord-Holland!